Oglasi

OGLASI
sa linkovima oglašivača
oglas
oglas"CORDIPHYT"

PRIRODNI BILJNI PREPARAT CORDIPHYT ČISTI KRVNE SUDOVE OD PLAKA I ZAČEPLJENJA, NORMALIZUJE VISOK KRVNI PRITISAK. SPREČITE INFARKT SRCA I MOZGA.

Biljne kapi su vrhunskog kvaliteta napravljene od samoniklog planinskog bilja sa Certifikatom o Organskom sastavu br. SSB3518-04.11 Suolo e Salute Balkan – Italia (PLANTAMELL). Pripadaju vrhunskoj grupi preparata za uspešan i brz tretman čišćenja krvnih sudova; u toj grupi je i Moris Mesege, jedan od najboljih travara na svetu koji je imao izlečenja 55%, mi imamo preko 85% izlečenja.

CORDIPHYT JE BEZ NEŽELJENOG DEJSTVA. Slobodno ga mogu koristiti osobe oba pola I svih uzrasta.
NAKON ZAVRŠENE TERAPIJE NEMA POTREBE DA KORISTITE NI OVAJ PREPARAT NITI BILO KOJI DRUGI, JER ĆE VAM KRVNI SUDOVI BITI OČIŠĆENI.
ČOVEK JE ZDRAV ONOLIKO KOLIKO SU MU KRVNI SUDOVI ČISTI.

oglas
oglas"STAROPLANINSKI MELEM ZA HEMOROIDE"

MELEM DELUJE NA HEMOROIDE I NA ANALNE FISURE.
Pažljivo odabrani prirodni sastojci u kombinaciji sa tradicionalnom izradom, morali su dati ovoj kremi izuzetno, slobodno možemo reći - magično svojstvo.

MELEM ZAUSTAVLJA KRVARENJE I POSEDUJE JAKO ANTISEPTIČNO DEJSTVO. VEOMA INTENZIVNO DELUJE NA SUŽAVANJE KRVNIH SUDOVA, NJIHOVO POVLAČENJE I SKUPLJANJE. UKLANJA SVRAB, POSEDUJE I JAKO ANTIFLAMATORNO DEJSTVO (PROTIV UPALNOG PROCESA) I ANALGETSKO DEJSTVO (PROTIV BOLA).

"Staroplaninski melem za hemoroide" je prirodni biljni preparat vrhunskog kvaliteta (biljke se beru u srcu nacionalnog parka "Stara planina" u ataru sela Velika Lukanja). Na našem tržištu se ubraja u sam vrh preparata za uspešan i brz tretman spoljnih i unutrašnjih hemoroida. Taj neprijatan zdravstveni problem nema nikakve šanse pored "Staroplaninskog melema za hemoroide". Staroplaninski melem se pokazao i dokazao u borbi sa hemoroidima. Ukoliko postoji bilo koji razlog zbog kog niste zadovoljni našim proizvodom, mi Vam garantujemo vraćanje novca.

oglas
oglas"DIJABETIN"

PRIRODNI PREPARAT SA JEDINSTVENIM EFEKTOM PROTIV DIJABETESA TIP I I DIJABETESA TIP II.
Biljne kapi svojim prirodnim insulinom vrlo brzo skidaju od 5 do 20 jedinica povišene glukoze u krvi. Utiču pozitivno na regulisanje ukupnog metabolizma i metabolizma lipida, pored dejstva na metabolizam glukoze. Deluju na obnovu beta telašca u pancreasu i obnavljanje čitavog pankreasa i njegovog rada.


Uz ovaj preparat, KOD INSULIN NEZAVISNIH DIJABETIČARA, STARAČKOG DIJABETESA vremenom DOLAZI DO SKIDANJA SA TABLETA.
IMAMO VIŠE SLUČAJEVA SKIDANJA SA INSULINA (jer su kapi od njega oko 2 puta delotvornije u skidanju viška glukoze) TE PRELAZAK NA ORALNE ANTI-DIJABETIKE, A KASNIJE SKIDANJE I SA NJIH.

Pri tome je preporuka:
•   dijetetski režim ishrane po satnici kada je metabolizam optimalan: DORUČAK od 7:30, RUČAK do 12:30, VEČERA do 18:30
•   režim fizičkih aktivnosti
•   unošenje tečnosti
•   ishrana koja je preporučljiva za ovaj zdravstveni problem.

Dužina terapije zavisi od Vašeg metabolizma, ishrane, stanja pankreasa. Preporučena dužina terapije od 1 do 6 meseci. Preparat možete da koristite uz svoje lekove. Vremenom, uz ovaj preparat se uspešno skidate sa medikamenata, injekcija i održavate normalni nivo šećera u krvi.

Biljne kapi su vrhunskog kvaliteta napravljene od samoniklog planinskog bilja sa Certifikatom o Organskom sastavu br. SSB3518-04.11 Suolo e Salute Balkan – Italia (PLANTAMELL).

Ovaj prirodni biljni preparat je bez neželjenog dejstva. SLOBODNO GA MOGU KORISTITI DECA, KAO I OSOBE OBA POLA I SVIH UZRASTA.

Dijabetin se na našem tržištu ubraja u sam vrh preparata za uspešan i brz tretman postizanja normalnih vrednosti glukoze u krvi prirodnim putem. Imamo preko 85.000 zadovoljnih korisnika.

oglas
oglas"EXTON"

Bez agresije na jetru i bubrege, bez hirurškog noža i dugog oporavka, Exton čajna mešavina je krajnje efikasan tretman za TOPLJENJE I IZBACIVANJE KAMENA IZ BUBREGA I MOKRAĆNE BEŠIKE. RASTAPA I DRUGE KAMENCE U TELU (U ŽUČNOJ KESI, PLJUVAČNIM ŽLEZDAMA, PROSTATI), čak uklanja i naslage u zidovima krvnih sudova kod ATEROSKLEROZE. Delotvoran je i protiv OKOŠTAVANJA. Preparat možete da koristite uz svoje lekove.

Čajna mešavina je vrhunskog kvaliteta napravljena od samoniklog planinskog bilja sa Certifikatom o Organskom sastavu br. SSB3518-04.11 Suolo e Salute Balkan – Italia (PLANTAMELL).

NA NAŠEM TRŽIŠTU UBRAJA SE U SAM VRH PREPARATA ZA USPEŠAN I BRZ TRETMAN ČIŠĆENJA OD KAMENCA. NAKON ZAVRŠENE TERAPIJE NEMA POTREBE DA KORISTITE NI OVAJ NITI BILO KOJI DRUGI PREPARAT JER ĆE VAM KAMENAC BITI IZBAČEN IZ ORGANIZMA. IMAMO PREKO 85.000 ZADOVOLJNIH KORISNIKA.

oglas
oglas"SEBO"

Stalno češkanje, crvene fleke po glavi, češalj pun peruti, ljuspice ... Sve to postaje prošlost! Terapija bez hemije i kortikosteroida.

• UKLONI PERUTANJE, LJUSPICE I SVRAB
• SMANJI ILI UKLONI CRVENILO
• IMAĆEŠ GUSTU, JAKU I SJAJNIJU KOSU
• VRATI SAMOPOUZDANJE I OSMEH NA LICE

Sebojera Terapija
biljni šampon + biljno ulje
(registrovani i atestirani biljni preparati)

Terapija je veoma jednostavna i traje minimum mesec dana prema dobijenom uputstvu.

Garancija, refund: biće nam drago ukoliko ste zadovoljni sa terapijom, a ukoliko 'pak niste, garantujemo Vam povraćaj novca.

oglas
oglas"STAROPLANINSKI MELEM"

Dobra vest za sve koji imaju kondilome je da ne morate koristiti radiotalase ili laser. Odaberite terapiju uklanjanja polnih bradavica bezbolnom metodom u toplini svog doma - mazanjem vrhunskog atestiranog biljnog losiona "Staroplaninski melem'' (biljke se beru u srcu nacionalnog parka "Stara planina" u ataru sela Velika Lukanja).

MELEM SVOJIM SASTAVOM ISPOLJAVA INTENZIVNO KERATOLITIČKO DEJSTVO I TIME "BRIŠE" POLNE BRADAVICE, ALI I SVE OSTALE BRADAVICE, A I KURJE OKO.

Važno je napomenuti da je POŽELJNO DA SE ISTOVREMENO SA SPROVOĐENJEM TRETMANA POBRINETE I O JAČANJU IMUNO SISTEMA. Preporuka je da se obrati pažnja na ishranu i da se unose vitamin C, Propolis ...

Garantujemo sigurno i brzo izlečenje, ili, vraćamo novac. Probajte i uverite se u moć "Staroplaninskog melema".
oglas

oglasPlusHosting


oglasPlusHosting


Copyright© 2018 Dr Mićović
Pregledom sadržaja ovog sajta prihvatate Uslove korišćenja